FK DINAMO (V) - FK SLOBODA UŽICE 1-0


14.kolo Prve lige SRBIJA

Strelac: Aleksandar Stojković u 80.minutu

Dinamo: Vesić,Okamijan,Zucović,Jovanović,Popović (od 68. Zoranović),Dimitrov (od 71. Veličković),Mitić (od 68. Radovanović),Suraka,Stojković,Stanković,Gašić.

Sloboda:Tasić,Miličić,Joksimović,Vidić,Petrović,Milanović,Jeremić(od50.Nešović),Vujić,Đerić,Vukmirović,Namani.

Stadion Jumka.

Gledalaca: 2.000.

Sudija: Momčilo Marković (Beograd)

Pomoćnici: Aleksandar Stanojković (Sremčica),Ivan Krstić (Jakovo)

Žuti kartoni: Zucović,Gašić (Dinamo),Petrović,Vujić (Sloboda)

 

U najboljoj igri jeseni Vranjanci su pred dve hiljade gledalaca savladali Slobodu.Susret su proglasili za najvažniji do sada i od starta su pokušavali da nametnu ritam.Gosti iz Užica su to prihvatili i razvila se žestoka borba.

Domaćin je imao inicijativu,ređale su se šanse.Dimitrov je zapretio dva puta,kao i Suraka,ali ni Popović nije bio precizan.Gosti su uzvraćali preko Vujića,koji sa 15 metara prebacio loptu preko prečke.Prvo poluvreme završio je Suraka,ali sa pet metara udarcem glavom nije bio precizan.

Vranjanci su u nastavku dodali gas,ali Užičani su prvi došli do prilike,Vujić sa deset metara nije bio precizan,dok je u 48.minutu pogodio prečku.Zapretio je i Đerić ali sa dva metra nije uspeo da savlada Vesića.

Zrelu priliku imao je i Jovanović,a u 76.minutu lopta je kao u bilijaru šetala po šesnaestercu,šutirali su Suraka,Stojković i Dimitrov,ali Tasić je ostao nekažnjen.

Četiri minuta kasnije radost:Veličković je bio u posedu lopte,a posle asistencije Stojković je prevario Tasića za vođstvo.

Mogao je Zakarije Suraka,u 85. Minutu da udvostruči prednost,ali sa sedam metara glavom je šutirao iznad prečke.Na kraju,veliki aplauz navijača ljubimcima.

Izvor:S.Žurnal 

Prijatelji kluba
 • Telefon:
  (381) 31/510-660
 • Email:
  office@fksloboda.rs
 • Adresa:
  Omladinska bb
  31000 Užice
  Republika Srbija